Zegmaar net even beter!

Alles online

Al onze applicaties draaien in de cloud. Met al onze leveranciers van programma’s hebben wij de afspraak dat zij de hosting doen van software en bestanden. Daardoor werken wij altijd met de meest adequate software en staan uw bestanden veilig. Uiteraard is de toegang tot de verschillende applicaties beveiligd met passwords en tokens. Daardoor kunnen wij, als er maar internet is, werken. Bij u op de zaak, bij ons op kantoor of vanuit huis.

Administratie

Door alle mogelijkheden van onze applicaties te benutten en deze met elkaar te laten “praten” is er een vrijwel volledig digitale wijze van verwerken van administraties ontstaan. Waar vroeger allerhande informatie ingetoetst moest worden wordt tegenwoordig, na controle van de gegevens, deze met een “muisklik” verwerkt. Dat scheelt veel tijd en dus kosten waardoor we nog kosteneffectiever kunnen werken.

Verslag leggen

Om een onderneming te kunnen begeleiden bij de opstart en in de groeifase is het van belang dat er (financiële) informatie beschikbaar is voor de verschillende onderdelen van een organisatie. Belangrijk voor het baseren van de beslissingen die genomen moeten worden. Zegmaar richt voor ondernemingen informatiesystemen in, onderhoudt ze en produceert managementinformatie, periodiek en ad hoc op verzoek of op eigen initiatief en inzicht. Niet uitsluitend financieel maar ook in de vorm van productie-indicatoren en kengetallen.

Aangiftes

Ook de maandelijkse- en kwartaalaangiften voor de belastingdienst, bedrijfsschappen, andere overheidsdiensten of het Centraal Bureau voor de Statistiek, de Autoriteit Financiële Markten en de Nederlandse Bank worden in samenwerking met medewerkers van de verschillende organisaties opgesteld. En waar mogelijk via een routine uit de informatiesystemen gegenereerd.

Specialisme

Zegmaar is gespecialiseerd in het opbouwen van informatiesystemen en de analyse daarvan. Dit als basis voor een geoptimaliseerde jaarverslaggeving en voor fiscaal aantrekkelijke aangiften.

Het opzetten en onderhouden van ondernemingsstructuren in zowel nationaal als internationaal verband. Hierbij wordt met specialisten samengewerkt.

Verder zijn de medewerkers van Zegmaar goed op de hoogte van de BTW-problematiek, wereldwijd. Mede door de jarenlange relaties die importeren en exporteren binnen en buiten de Europese Gemeenschap.

Een ander specialisme is het uitvoeren van (complexe) overnameonderzoeken. Niet alleen voor bedrijven in het segment van het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor beursgenoteerde ondernemingen en in samenwerking met andere specialisten van bijvoorbeeld de grote kantoren.

In samenwerking met Exact worden veelal complexe administratieve systemen ingericht en omgevormd tot werkbare informatiesystemen. De basis hiervan zijn Exact Synergie en Exact Globe, waaraan verschillende (maatwerk) oplossingen zijn geknoopt.

In de afgelopen jaren zijn, mede onder invloed van de crisis, bedrijven bijgestaan die in (financiële) problemen raakten. Door het opstellen van een degelijk recoveryplan en het bewaken van de voortgang hiervan zijn de meeste bedrijven die dit betrof weer financieel gezond. Zegmaar wordt door verschillende bankinstellingen bij hun klanten daartoe aanbevolen.

Naast reguliere bancaire financieringen is Zegmaar ook bekend met andere investeringspartijen, waardoor alternatieve financieringsconstructies vorm kunnen worden gegeven.

Indien belastingcontroles dreigen vast te lopen in hoge aanslagen en onredelijke controlerapporten vindt Zegmaar meestal een uitweg door gebruik te maken van onorthodoxe methoden. Om zodoende een compromis te bereiken. Zeker in de horecabranche zijn hier successen geboekt, waardoor de brouwerijen graag een beroep op Zegmaar doen.

 

Up to date

Nieuws dat er toe doet. Extern, intern invloeden en ontwikkelingen veranderen, alles is in beweging. ZegMaar houdt dit in de peiling en waar nodig wordt het in samenspraak toegepast.

Ondernemend Nederland

Nederland heeft veel goede ondernemers. Met de huidige ontwikkelingen zijn er nog meer mogelijkheden. De omgeving is in beweging en vraagt dus ook voor de juiste ondernemers advies. Wij luisteren graag naar u verhaal.