wij zijn zegmaar

Floris

Oprichter van Zegmaar. Adviseert haar klanten op velerlei gebieden en heeft een luisterend oor voor haar klanten. Is zeer betrokken bij de klanten van Zeg maar en is door zijn jarenlange ervaring in staat om vele zaken te organiseren en re regelen.

Ellen

Binnen gekomen als niet administratieve kracht verwerkt zij inmiddels vrijwel alle administraties die Zegmaar voert voor haar klanten. Volledig digitaal worden de administratieve stukken verwerkt tot een administratief systeem dat de basis vormt voor de informatieverstrekking aan haar klanten.

Bart

Al vanaf het begin medewerker van Zegmaar. Uitgegroeid tot een controller die bij de klanten inzage verschaft in de informatie die de bedrijven nodig hebben om te functioneren en te groeien. Is pragmatisch in zijn aanpak en staat voor de no nonsense cultuur van Zegmaar.

Jeroen

Door zijn hele lange ervaring op accountantskantoren is hij de medewerker die uw aangiften en jaarstukken opstelt en de aanzet maakt tot verbetering van de administratieve, de financieel economische en de fiscale kant van de klanten.

Astrid

Net begonnen bij Zegmaar maar nu al zelf besmet met de werkwijze van Zegmaar. Gedegen maar zonder opsmuk. Het opstellen van jaarstukken en aangiften is door haar lange ervaring op accountantskantoren en in het bedrijfsleven een kernkwaliteit. Maar ook het geven van adviezen aan de klanten is aan Astrid wel besteed.