Zegmaar relevanterefficiënter en  rendabeler zijn!

Zegmaar partners

 

Onze partners in Cloud software oplossingen. Verbind al je bedrijfsprocessen en locaties. Met een systeem.

Volledig geïntegreerd front en back office systemen. Beschikbaar voor al je locaties, ondersteund met business analytics en mobiele applicaties. On-premise of in de private cloud.

Exact  : Stroomlijn je bedrijfsprocessen met exact software oplossingen. 

Met Exact voor Zakelijke dienstverlening heb je altijd actueel inzicht in al je processen van verkoop tot facturatie. Je weet zeker dat alle uren correct worden gefactureerd, hebt overzicht over je bedrijf en bent klaar voor de toekomst.

Visionplanner  : Jaarrekening  én tussentijdse cijfers. Alles in 1 cloudapplicatie

Visionplanner maakt accountancy relevanter. Dat is hun drive. Ze zijn een gedreven softwarehuis dat zich helemaal richt op de accountancy.

Dizzydata : Automatische online factuurherkenning en verwerking voor ieder boekhoudpakket

Controle over inkomende en uitgaande facturenstroom. U ondernemer, zzp’er of zakelijke dienstverlener heeft met Dizzydata software een volautomatisch documentmanagement systeem.

Fiscall gemak : Innovatieve fiscale cloudsoftware. Door innovatie en gebuiksgemak de snelst groeiende aangiftecloudsoftware.

Door slimme rekenmodules, handige overzichtspagina’s en constante controles tijdens het invullen van een aangifte bespaart u kostbare tijd en zorgen ervoor dat u niets te kort komt.

“Zodra er voor u een belastingdocument voor u gereed staat dan sturen wij u een link waarmee u in uw eigen omgeving kan inloggen”.