Specialismen

Zegmaar is gespecialiseerd in het opbouwen …

  • Zegmaar is gespecialiseerd in het opbouwen van informatiesystemen en de analyse daarvan. Dit als basis voor een geoptimaliseerde jaarverslaggeving en voor fiscaal aantrekkelijke aangiften.
  • Het opzetten en onderhouden van ondernemingsstructuren in zowel nationaal als internationaal verband. Hierbij wordt met specialisten samengewerkt.
  • Verder zijn de medewerkers van Zegmaar goed op de hoogte van de BTW-problematiek, wereldwijd. Mede door de jarenlange relaties die importeren en exporteren binnen en buiten de Europese Gemeenschap.
  • Een ander specialisme is het uitvoeren van (complexe) overnameonderzoeken. Niet alleen voor bedrijven in het segment van het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor beursgenoteerde ondernemingen en in samenwerking met andere specialisten van bijvoorbeeld de grote kantoren.
  • In samenwerking met Exact worden veelal complexe administratieve systemen ingericht en omgevormd tot werkbare informatiesystemen. De basis hiervan zijn Exact Synergie en Exact Globe, waaraan verschillende (maatwerk) oplossingen zijn geknoopt.
  • In de afgelopen jaren zijn, mede onder invloed van de crisis, bedrijven bijgestaan die in (financiĆ«le) problemen raakten. Door het opstellen van een degelijk recoveryplan en het bewaken van de voortgang hiervan zijn de meeste bedrijven die dit betrof weer financieel gezond. Zegmaar wordt door verschillende bankinstellingen bij hun klanten daartoe aanbevolen.
  • Naast reguliere bancaire financieringen is Zegmaar ook bekend met andere investeringspartijen, waardoor alternatieve financieringsconstructies vorm kunnen worden gegeven.
  • Indien belastingcontroles dreigen vast te lopen in hoge aanslagen en onredelijke controlerapporten vindt Zegmaar meestal een uitweg door gebruik te maken van onorthodoxe methoden. Om zodoende een compromis te bereiken. Zeker in de horecabranche zijn hier successen geboekt, waardoor de brouwerijen graag een beroep op Zegmaar doen.